Slide

Istiadat Konvokesyen Universiti Selangor 2019 Kali Ke 14

Pada 28 November – 2 Disember yang lalu, Istiadat Konvokesyen Universiti Selangor Kali Ke-14 telah dijalankan. Istiadat Konvokesyen Universiti Selangor kali ini telah bertempat di Dewan Canselor, UNISEL Kampus Bestari Jaya.

Pengambilan Pelajar Baharu Sesi November 2019

Pada 2 November yang lalu, satu sesi pengambilan pelajar baharu telah dijalankan. Pengambilan sesi November ini telah diadakan di Dewan Canslor, UNISEL Kampus Bestari Jaya.

Minggu Tekad Siswa

Minggu Tekad Siswa telah dijalankan pada 2 November 2019 sehingga 5 November 2019. Program yang berlangsung selama 4 hari itu telah dijalankan di Dewan Canselor, UNISEL Kampus Bestari Jaya.

Majlis Ikrar Pelajar Baharu

Majlis Ikrar Pelajar Baharu telah dijalankan pada 2 November 2019 sehingga 5 November 2019. Program yang berlangsung selama 4 hari itu telah dijalankan di Dewan Canselor, UNISEL Kampus Bestari Jaya.

Hari Terbuka Kolej Kediaman

Pada 28 September yang lalu, Universiti Selangor dengan kerjasama Majlis Perwakilan Kolej UNISEL telah menganjurkan Hari Terbuka Kolej Kediaman. Program yang berlangsung selama dua hari itu telah dimeriahkan dengan pelbagai aktiviti yang menarik.